top of page
Writer's pictureBistra Stoimenova

112 - премиера на живо!



Здрасти хорааа!

Не знам дали знаете, ама издадох книга в края на септември. Ето тази:



Дойде моментът да представя на живо 112.


Ако искате да се видим и да си поприказваме за това как се е родила идеята за книгата, ви чакам:

⬆️⬆️⬆️

📍КОГА: неделя, 19 декември

📍В КОЛКО ЧАСА: 17.00 ч.

📍КЪДЕ: София, ул. Кракра 2А, Дом на културата "Средец" (в галерията)

⬆️⬆️⬆️


Ще се радвам да ви видя там!


Събитието е част от коледно изложение и празници "Нестия".

Ако не знаете за какво иде реч, ето малко информация за книгата:


- 112 е трилър по истински случай, който разказва историята на две момичета, изчезнали в джунглите на Панама. За какво точно става дума, вижте по-долу:


Жулиета и Кристина тръгват към джунглата с идеята да поснимат, да се насладят на природата и да се поразходят. Само че преживяването им в джунглата се оказва всичко друго, но не и лежерна разходка. Двете момичета са на погрешното място в погрешното време и за да се измъкнат от кошмара, в който са попаднали, трябва да намерят помощ или да избягат. Дали ще успеят зависи от наличието на сигнал за връзка с телефон 112.


Инспектор Мелинда Ромеро е пратена в дълбоката панамска провинция да разследва наглед напълно безобиден случай – безследното изчезване на две холандски туристки в джунглата около границата с Коста Рика. Висящото дело обаче бързо се оказва доста по-различно от чисто административно недоглеждане, когато два месеца и половина след изчезването на момичетата в джунглата е открита напълно непокътната раницата с телефоните и вещите им. Инспектор Ромеро решава да разбере на всяка цена какво се е случило всъщност, защото интуицията ѝ подсказва, че точно това изчезване не е случайност.


Но някои истини могат да ти струват живота…


Yorumlar


bottom of page