top of page
Търсене
  • Снимка на автораAdmin

Първата ми книга излезе от печат!



Това е фотографският ми сайт, така че може би не знаете, но освен фотограф, съм и устен и писмен преводач, и писател.


Ето тук можете да разгледате сайта ми на писател и да видите какво пиша.


Историята защо пиша обаче също си струва разказването...


Имало едно време едно момиче, което било луда фенка на поредицата за Патрулите на Сергей Лукяненко. Толкова луда фенка, че направо написала продължението. Така се родиха Различен Следовател и безкрайните приключения на Глухарьов и Наташа. В едноименния блог можете да прочетете за техните приключения, всяка седмица излиза нова част.

ОБАЧЕ авторката не се ограничава само с писането на историите на Глухарьов и Наташа, нищо подобно! В главата ми има страшно много истории, които си заслужават да бъдат разказани и една от тях намери своя път и се превърна в истинска книга.

Запознайте се с 112, дебютния ми роман и се потопете в друго разследване - този път напълно реално и по истински случай и без грам магия. В книгата ще ви запозная и с две ченгета, които са по-различни от Глухарьов и Наташа, но не са по-малко забавни.

Ето кратко резюме на сюжета (или "синопсис", както е много модерно да се казва):


Жулиета и Кристина тръгват към джунглата с идеята да поснимат, да се насладят на природата и да се поразходят. Само че преживяването им в джунглата се оказва всичко друто, но не и лежерна разходка. Двете момичета са на погрешното място в погрешното време и за да се измъкнат от кошмара, в който са попаднали, трябва да намерят помощ или да избягат. Дали ще успеят зависи от наличието на сигнал за връзка с телефон 112.

Инспектор Мелинда Ромеро е пратена в дълбоката панамска провинция да разследва наглед напълно безобиден случай – безследното изчезване на две холандски туристки в джунглата около границата с Коста Рика. Висящото дело обаче бързо се оказва доста по-различно от чисто административно недоглеждане, когато два месеца и половина след изчезването на момичетата в джунглата е открита напълно непокътната раницата с телефоните и вещите им. Инспектор Ромеро решава да разбере на всяка цена какво се е случило всъщност, защото интуицията ѝ подсказва, че точно това изчезване не е случайност.


Но някои истини могат да ти струват живота…


Заинтригувах ли ви? Прочетете началото ето тук:






Последни публикации

Виж всички

Bulgaria celebrates the day of Slavic script and culture!

Today Bulgaria celebrates the day of the Cyrillic alphabet and Slavic culture. The picture: the building of the National library Saint Cyril and Methodius in Sofia, Bulgaria. More interesting facts: T

bottom of page